left

Het kapsalon

De Haarkliniek is een samenwerking met Intercoiffure Lafayette. De Haarkliniek is gelegen op de eerste verdieping.

We werken in een gezelllig kader in aparte cabines waar we u discretie  kunnen verzekeren.Er is een samenwerking met de mutualiteiten en dichtsbijgelegen ziekenhuizen waar een team van doktors ter uwer beschikking staat.

We begeleiden u in uw proces  en bieden u een luisterend oor. Uw probleem wordt het onze! We zijn heel kwalitatief opgeleid in  haarwerken met medische keuringen, haaraanvullingen,prothesen en haarverlengingen.

Historiek

1971 startte Raymond Michiels samen met zijn echtgenote Sonia Callebaut ‘Coiffure Lafayette’. Die naam leenden ze van de Parijse generaal Gilbert du Motier, markies de la Fayette, die bekend was om zijn vooruitstrevendheid en zijn modebewustzijn.

Raymond Michiels staat vooral bekend om zijn gedrevenheid creativiteit.
In 1996 trad Lyza Michiels in de voetsporen van haar vader. Daarnaast werkt ze ook freelance voor modedéfilés en shootings. Die activiteiten combineert ze met haar werkzaamheden in het salon.

Momenteel bestaat het team uit een tiental getalenteerde haarspecialisten. Samen baten ze het trendy salon uit waar iedereen gedreven en enthousiast meewerkt.

Kwaliteit, persoonlijke behandeling en klantvriendelijkheid zijn de sleutels van hun succes.

Sinds 2008 heeft de ambitieuze Raymond Michiels ook de ‘Haarkliniek’ geopend. Een discrete behandeling, privacy en persoonlijke aandacht zijn zaken die er zeer ernstig worden genomen. Hier kunt u vooral terecht voor haarwerken met medische keuring, haaraanvullingen, prothesen en haarverlengingen.

Sterke Punten

Medische haarprothesen voor mannen en vrouwen.

Volumemakers

Tulbanden

Haarverlengingen

Analyse van hoofdhuid en haarwortelproblemen

Natuurlijke Bioproduten zonder chemische toevoegingen alsook onze kleuringen.